zondag, december 30, 2007

de bijna laatste dag...


Morgen is de laatste dag van dit toch weer bevlogen jaar. Een jaar met nieuwe ontdekkingen (Sonja Bakker, hardlopen, bewustzijn, netwerkbijeenkomst (?),.....), nieuwe vriendschappen (buurvrouwen worden vriendinnen!!) en zoveel belevenissen met mijn man en kinderen. WOW...best heel fijn....

Hierboven een greep uit dit afgelopen jaar. Nu SIEPSFABRIEK officieel 2 maanden bestaat, de eerste rekeningen de deur uit zijn, wil ik ook toosten op een heel inspiterend en creatief 2008. Ik hoop veel mooie dingen te mogen maken voor jou en dat zegt dan ook weer van alles over mij!


Ik denk dat het eigenlijk ook tijd was voor een officiele siepsfabriek kerst/nieuwjaarskaart...Die blijft staan voor volgende jaar...dat ik die kan versturen naar heeeeeeel veel klanten.


Tot volgend jaar! Want morgen gaan we natuurlijk heel gezellig dit jaar verlaten en heb ik geen tijd om te schrijven!

zondag, december 23, 2007

verzamelen



Ik blijf nog even hangen want wat ik nu toch weer tegen kom...
Zelf heb ik last van verzamelen...althans mijn omgeving ervaart het als last. Ik zelf kan me er uren, dagen aan verkneuteren om alles nog eens door mijn handen te laten gaan.



En nu dit, kijk zelf...kopen?


http://www.komkopen.nl/


Zelf heb ik jaren de pasfoto's verzameld van de mensen die een treinjaarkaart bij mij kochten. Ik knipte er een deel uit voor op de kaart en de rest was voor mij....In alle opruim-perikelen ben ik ze nu wel kwijt...ik hoop niet dat ik door dwang [vanuit mijn omgeving] ze het huis uit heb gestuurd. (word vervolgd....)



de foto is afkomstig van de Pirelli-kalender 2008

het park






winter, waar ben je?


Het was prachtig toen ik gisteren wakker werd. De zon en sprookjes bomen. Het park aan de overkant van de straat. Dat het zo mooi kan zijn. De bomen, de takken zo duidelijk tegen de blauwe lucht. Alsof onder water...Koraal. Anders was het vanochtend, druilerig en grijs, maar na een bezoek aan de geiten kwam de zon er alweer door. Maar de kou is verdwenen en het zal geen witte kerst zijn.

Maar het is wel vakantie. Geen drukte in de tijd...het is nog even wennen om in deze rust te komen, maar de kerstdagen komen er aan en dan zijn we alweer op pad!
Tijd voor elkaar! (en voor mijn site!)

maandag, december 17, 2007

zondag, december 16, 2007

strike a pose...


up-date 17/12
Het is me gelukt de video hier te plaatsen. Zie hierboven...

donderdag, december 06, 2007

vijf jaren


Morgen is het vijf jaar geleden dat Hasse werd geboren. De tijd lijkt voorbij gevlogen. Heeft twee mooie jongentjes gebracht, veel wijsheid en ook weer nieuwe onzekerheden en angsten. Als mens blijf je altijd in ontwikkeling en soms kan je die veranderingen beter aan dan ik nu. Ik voel me labiel en heb al een week pijn in mijn buik. Morgen een dag om te gedenken, maar ik eigenlijk weet ik niet goed hoe?
Luna wel, Hasse is jarig en zij wil een appeltaart bakken!

Gedenken, daar wil ik mee de diepte in. Onderzoeken wat dit voor mij betekent. Het enige wat ik nog kan doen, nu Hasse niet meer in ons leven is.
Een goede nacht...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...