donderdag, april 24, 2008

Gevonden & geboekt!


Jaaaaa, zoek en zij zult vinden!
Niet aan zee, maar in een klein baskisch dorpje...een hotelletje!
Wat zullen wij slapen....de reisplanner vertelt me dat het 13 uren rijden is...
Denk aan ons.

Nu tas in pakken, boodschapjes doen, Luna ophalen en naar KC brengen en dan op tijd het bed in...of wordt er nog een 'goede reis' borrel gedronken met de achterblijvende mannen?

Dus tot over een tijd. Zondag 4 mei kom ik weer terug.
Met hopelijk het beste nieuws van de laatste tijd: Een kindje geboren! Mijn ZUZ(je) ook moeder! (maar als de kleine nog even op zich laat wachten tot ik weer in het land ben...vind ik het ook niet erg...maar het kaartje is klaar! Dat wel...)

woensdag, april 23, 2008

Spring!


Heb ik hieronder een het hotel gevonden waar we gaan overnachten...dacht ik...want vanmorgen kreeg ik een mail dat het vol is.
Vanavond aan het speuren geweest voor leuke/lees lekker bed/ overnachtingsplekje want ik wil niet in een plastic bed van de Etappe...{ik weet; luxe kindje}
In ieder geval zijn mijn voorbereidingen daarmee begonnen en heb ik mijn pak-lijstje erbij! Morgen nog wat boodschapjes doen en dan echt inpakken!

Hier is het in ieder geval lente...hopelijk blijft dat het ook in Portugal!

dinsdag, april 22, 2008

nog 3 nachtjes...[Foto up-date]
Drie weken geleden schreef ik...en nu kan ik schrijven; over 3 nachtjes ga ik onderweg...naar Portugal! Vijf dagen landschapswerk in de Serra de Estrella. Ben erg benieuwd wat me dit zal brengen. Mijn onbewuste wat via het landschap in mijn bewustzijn komt.

De reis er naar toe is al feest. Het word vast gezellig in de auto. Overnachten in Bidart. En kunnen misschien de zon zien ondergaan in zee...
Nog even dus, dan een week geen schrijfsels/knipsels/inspiratie/work in progress...maar als ik thuis ben, weet ik nu al dat er werk op me wacht!

Maar eerst tot morgen!

maandag, april 21, 2008Deze maand in Psychologie magazine Margriet...van o.a. het Ik -atelier. Ook Yee Ling in een magazine, nl. de Living! Met haar studeerde ik af aan de AKI, 11 jaar geleden. Op de site van Martine las ik dat ze in de Bambini staat. Dat blad heb ik niet, maar volgens mij ook via internet te zien. Leuk om ze op deze manier tegen te komen!

Meer Martine

zondag, april 20, 2008

BLIJ

Kijk... en word net zo blij als wij! Mijn buuf en ik zijn eens gaan doen en dat werd een leuke dag vol inspiratie en veel spuug-modellen! Ook leuk om haar huis door mijn lens te bekijken...

zaterdag, april 19, 2008

zie daar...

't is al zaterdag...en ik ga nu echt (!) slapen.

veel...vrijdag


De laatste dag van de SHOOT zit erop. Nu de rest nog...er zitten prachtige kindertjes bij. Zodra ik weet of kindjes wel of niet on-line mogen zal ik een paar laten zien! Beauties....
Verder de lopende projecten afronden voordat ik over een week vertrek. En dat is best druk!
Morgen een inspirerende dag...Een nieuw project op poten? Vertel ik later ook meer over, maar eerst slapen want dat...doe ik veeeeel te weinig.

Noa Noa [foto]

donderdag, april 17, 2008

woensdag, april 16, 2008

Moderne wereld...


Deze nieuwste single, komt begin mei in de winkel...tenminste deel 1. Ben heel benieuwd wat er dan nog meer gaat komen. Sluit mooi aan bij de tijd. Daar denkt ze toch maar goed over na, die Anouk! (of komt dat door de leeftijd...) Dus Heleen, Beatrijs.. hoe is het om NU vrouw te zijn?
En wat zie ik daar in de clip...Anouk heeft een schort voor! Daar heb ik ooit iets over geschreven... dat ik aan "schortjes" werk. Komt het nu toch weer helemaal toepasselijk terug!

dinsdag, april 15, 2008

voor de moeders...

Misschien ken je 'm wel, maar voor alle anderen:
Wil je een lach, lees dan de fijne blog van een thuisblijfmoeder!
Ik vind het altijd weer heerlijk.

het weekend...
Voordat het alweer bijna weekend is...nog even wat leuke foto's!
Nog nooit zoveel gedaan op een dag: kinderfeest kinderopvang, winkelen met mijn mama en 's avonds lekker ouderwets op stap. Bedenk erbij wat ik ook deed toen ik net studeerde en ik hoef niks meer te schrijven...
[benieuwd naar wat jullie nu allemaal voor mij bedenken]

KIDS


Nog nooit zoveel kindjes tegelijk om me heen en de meesten vinden het erg leuk!
Ik maak foto's op het kinderdagverblijf deze week...
en straks een up-date van een erg leuk weekend! Met als grote verrassing [dat is vast duidelijk geworden] De Dolly Dots!

zaterdag, april 12, 2008

Up-date//refresh

Het is 6 minuten na middernacht. Tijd om te slapen! De fabriek heeft een beetje een aanpassing onder gaan. Hopelijk stroomt het nu iets sneller door en duurt het wachten minder lang! Neem een kijkje! Laat me weten wat je ervan vind! Slaap Lekker!

vrijdag, april 11, 2008

FLICKR


Om ook eens uit te proberen hoe het werkt, heb ik mij aangemeld bij FLICKR. Op een andere manier mijn foto's bekijken...KLIK HIER
De foto hierboven komt bij mijn boekje over o.a. introjecten!

donderdag, april 10, 2008

meisjes


Wat ik zelfs ook allemaal op mijn computer verstopt heb!
Leuk om deze meisjes weer eens tegen te komen. Het wordt tijd dat ik ze weer eens in het echt zie. Inclusief moeder!!

dinsdag, april 08, 2008

Tja!Ging het afgelopen vrijdag in de opleiding over de ontwikkeling van mannelijkheid. En hoe goed het voor de ontwikkeling is dat ze met pistooltjes en zwaarden in de weer gaan... (3-4 jarigen). En kwam mijn foto van een jaar geleden bij pake in een heel ander perspectief naar voren. Kom ik vandaag bij AH, neem ik de DAG mee en valt mijn oog op de voorkant.

Tja, dat is ook doelgericht....

Vandaar om luchtigheid in het geheel te brengen; ook mijn beste mop in jaren, in beeld uitgevoerd! {eerste foto} Beide foto's samen doen het ook goed!

ook thuis klimmen!zondag, april 06, 2008

Milo/Marloes

Nieuw huis niet klussen maar bowlen!
Een lekker weekendje! Luna en ik zijn helemaal fan!

beroemd

Luna & Iva worden beroemd! Bloesem-kids geeft aandacht aan de prachtige projecten van Arounna, waar ik al eerder over schreef. Nu op de home-page een collage van iedereen die er inspiratie op doet en ermee aan het werk gaat. De poppetjes van Luna en Iva staan links bovenaan. De website van Bloesem-kids wordt veel gelezen. In de statistieken zie ik op mijn weblog bezoekers vanuit; Verenigde staten, Duitsland, Zweden, Belgie, Canada, Maleisie, Noorwegen, Japan, Frankrijk en natuurlijk Nederland! WAUW ...

Trouwens nog op zoek naar een meisjesfiets, reiswieg of meisjes IKKS jas?

donderdag, april 03, 2008

links

{bovenste} Ibride
{onderste} Sara Fanelli

Ook de site van Ingrid heeft een up-date. De laatste projecten en in het nieuws staan vermeld. Ik ben onder de indruk wat voor werk ze allemaal verzet.
Net psychopathologie en morgen weer verder met het sprookje! Nu dus slapen....

woensdag, april 02, 2008

kamperen


WAUW...over 3 weken kampeer ik hier. In mijn eigen ooit gekregen walk-away.
Meer hierover binnenkort...
18.45 up-date: Leuk! Luna & Iva's collage zijn te zien
Nu eerst Otje voorlezen!

dinsdag, april 01, 2008

zoet-houdertje


TSjawW...het is een beetje druk voor een leuk blogje, want zaten we dan gisteren toch in de lente-zon (totdat ie achter de huizen verdween) vandaag was het weer PRUT!
Dus vermaak ik jullie met een echte knip-kunst-kampioen Rob Ryan! {bovenste foto} en bezoek ook zijn weblog. Ik ben benieuwd wat de plattelandsvrouwen daar van vinden.
{onderste foto} is van mizz Ootje en zij is Margot Slingerland

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...