'Sinterklaas' is back in our country, but my focus is at christmas...baking and folding!
the recepie of the chocolateround cook is Inge Marie Paule's! Dank je!
(ps ik had wel te gezouten pecan-noten gebruikt...dus hij gaat nog een keer opnieuw!)
I also made some wrapping-papers today! look here
7 opmerkingen:
Wat lekker allemaal, ik krijg er honger van! (dat had ik al, we moeten toch eens leren brood in de vriezer te bewaren, vanmorgen bleek er bar weinig te eten na een weekend weg te zijn geweest)
En oh, dat inpakpapier maken, dat was vast super! Ik ben benieuwd wat je nog te horen kreeg over het zeefdrukken.
woord van de dag:
sepuba: meerschuim
Mmmm, that chocolate cake looks divine. I love baking and making over this Holiday Season.
Happy Monday!
Char
vroeg vogel! met nog maar net met de pepernoten aan de slag.
in mijn vorige berichtje zaten ook wat gezouten pecan noten geloof ik.
ik bedoelde dus vroege vogel (ben zelf nog met pepernoten aan de slag)
@MUS haha; teveel zout is nooit goed! Maar ook doordat we komend weekend onze etalage in de kerst sfeer gaan brengen....leuk, leuk!
@SAN; Nou, ik heb hard gewerkt en degenen die over het zeefdrukken gaan waren er niet! Dus wordt vervolgd....
ik hoop dat het zoete van jouw tweede poging wel heerlijk smaakte, op de foto ziet het er wel super uit
fijne sinterklaastijd met de kinderen gewenst
Nou ja, dat komt nog wel, het zijn erg drukke weken op school, dus ik kan ook niet veel doen nu. Volgende week weer wat beter hoop ik, maar oh jee, mijn swap cadeau moet ook nog gemaakt! Ondertussen snak ik naar knippen, plakken en tekenen en leuke dingen doen met jou.
woord van de dag:
missely: zoals je je voelt na het eten van 3 stukken chocoladetaart, een beetje missely.
Een reactie posten