zondag, november 15, 2009

kerst...

'Sinterklaas' is back in our country, but my focus is at christmas...baking and folding!







the recepie of the chocolateround cook is Inge Marie Paule's! Dank je!
(ps ik had wel te gezouten pecan-noten gebruikt...dus hij gaat nog een keer opnieuw!)



I also made some wrapping-papers today! look here

7 opmerkingen:

sanneke zei

Wat lekker allemaal, ik krijg er honger van! (dat had ik al, we moeten toch eens leren brood in de vriezer te bewaren, vanmorgen bleek er bar weinig te eten na een weekend weg te zijn geweest)

En oh, dat inpakpapier maken, dat was vast super! Ik ben benieuwd wat je nog te horen kreeg over het zeefdrukken.

woord van de dag:
sepuba: meerschuim

We Blog Artists zei

Mmmm, that chocolate cake looks divine. I love baking and making over this Holiday Season.
Happy Monday!
Char

MUS zei

vroeg vogel! met nog maar net met de pepernoten aan de slag.

MUS zei

in mijn vorige berichtje zaten ook wat gezouten pecan noten geloof ik.

ik bedoelde dus vroege vogel (ben zelf nog met pepernoten aan de slag)

Simone zei

@MUS haha; teveel zout is nooit goed! Maar ook doordat we komend weekend onze etalage in de kerst sfeer gaan brengen....leuk, leuk!

@SAN; Nou, ik heb hard gewerkt en degenen die over het zeefdrukken gaan waren er niet! Dus wordt vervolgd....

inge marie paule zei

ik hoop dat het zoete van jouw tweede poging wel heerlijk smaakte, op de foto ziet het er wel super uit
fijne sinterklaastijd met de kinderen gewenst

sanneke zei

Nou ja, dat komt nog wel, het zijn erg drukke weken op school, dus ik kan ook niet veel doen nu. Volgende week weer wat beter hoop ik, maar oh jee, mijn swap cadeau moet ook nog gemaakt! Ondertussen snak ik naar knippen, plakken en tekenen en leuke dingen doen met jou.

woord van de dag:
missely: zoals je je voelt na het eten van 3 stukken chocoladetaart, een beetje missely.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...