maandag, augustus 20, 2007

waar is...tijd?


Daar ben ik weer, je zult het bijna niet geloven, maar na enig rond zwerven in de wondere wereld van het web met de daarbij horende nodige-verplichte veranderingen....(tja) ben ik weer in staat te publiceren....

En dat betekent...schrijven / typen in dit geval.


Maar waar zijn we gebleven. Ik heb toen genoten van een heerlijke vakantie in Zwitserland, skien kon ik nog steeds en ook Luna heeft uiteindelijk (!) de smaak te pakken gekregen en sindsdien heb ik ze weer...de reiskriebels, het ontdekken...en ik merk dat dat iets is wat anders is dan 8 jaar geleden. Toen maakte ik mijn laatste reis met vriendin door Singapore/Maleisie en Thailand. Zonder een andere verantwoordelijkheid behalve mijzelf.

Nu hebben we net een heerlijke vakantie achter ons, dus ze zijn nog behoorlijk actief (wat dus weer leidt tot de meest mooie dagdromen over emigreren enzo...) maar vandaag is voorbij en het is weer geheel duidelijk waar ik de komend tijd naar toe reis...de komende dagen, weken, maanden...ja, het hele jaar ligt voor me uitgestippeld.

SCHOOL

de route is me bekent, maar ik vind het een uitdaging om toch elke dag weer iets nieuws te ontdekken! Ik houdt jullie op de hoogte! Gegroet op een goed, verrassend blog & schooljaar!

PS nog 2 nachtjes slapen.....

2 opmerkingen:

simone zei

even testen of dit reactie-ding het ook doet!

Anoniem zei

Hm... nog 1 nachtje slapen en je kunt weer een jaartje bijtellen.
Het jaar daarna de reis meemaken met je kinderen die op ontdekkingsreis gaan op school ....leren ontdekken. Je kunt je kinderen leren, door de ervaringen die je opgedaan hebt op al je reizen, deelgenoot maken van je expertise. Ik wens je alvast een fijn jaar. Groet van je opvoeder en reisgenoot.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...