dinsdag, maart 11, 2008

werk


En dan heeft ze (Heleen Mees) toch veel teweeg gebracht. Ik kreeg vandaag de volgende link toegestuurd Kaouhtar Darmoni en vind dit ook weer interessant om te lezen. Zij zegt in de Aletta Jacobs lezing van 3 jaar geleden het volgende:

"Waarom staat Nederland steevast onderaan op lijstjes over arbeidsparticiptie van vrouwen, meestal samen met Ierland of een land als Botswana? Waarom hebben zo weinig vrouwen een toppositie in Nederland? En waarom lijken de weinige vrouwen die de top halen zo vaak op ‘half-mannen’? De Tunesische Kaouthar Darmoni verbaasde zich hogelijk toen ze in 1997 vanuit Frankrijk naar Nederland kwam. Dit was toch een zeer geĆ«mancipeerd land? Waarom gedroegen de vrouwen zich dan zo mannelijk? Dat lag niet zozeer aan de machocultuur maar aan de vrouwen zelf. Nederlandse vrouwen hebben het contact met hun vrouwelijke kracht verloren."

Ook leuk half werk ! en sloppop
en gisteravond bij de netwerk bijeenkomst een heel leuk gesprek gehad met Martine. Ze heeft erg leuke plannen waarmee ze gaat starten. Ik wil haar volgen en houd jullie op de hoogte! In de lijst met links heb ik de link van Bloesem kids toegevoegd. Een heel erg leuke site, kijk er maar eens!
Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...