vrijdag, juni 26, 2009

Ot en Sien


Deze gaf ik de school kado! Voor het 125 jarig bestaan!


De eerste ballonnen zijn weer terug. In Denemarken neergestreken.

Manlief zit in Assen TT!
Wij gaan morgen struinen over de rommelmarkt!

------------------------
I gave the first photo to school for their 125 anniversary!
and a few of the red balloons made their way back home...they arrived in Denmark.
My husband is at the TT festival in Assen and i'm going to visit a flew-market!

HAve a good weekend!

5 opmerkingen:

sanneke zei

Toen Cyriel laatst hier was vertelde ik over dat we bij jullie waren en ik zei iets over Ot en Siep, wat Cyriel verkeerd verstond als Ot en Sien. Grappig, want Jip en ik zijn natuurlijk Jip en Sanneke. Ook een bijna illuster duo.

Woord van de dag:
ststory: stout verhaaltje

sanneke zei

En waar kon manlief anders zijn dan op de TT? We zagen gisteren al ik weet niet hoeveel motoren richting Assen, toen bedacht ik dat hij daar natuurlijk bij moest wezen.

woord van de dag:
turmit: kikker die de k niet kan zeggen

Guusje zei

Mooi kado!

Hedy. zei

Hi Simone, ik las net je reactie op Renilde´s blog, het was zo aardig dat ik dacht wie zit daarachter. Wat een leuke blogspot heb je.Ik ben geen moeder maar zal mijn moeder-vriendinnen op de hoogte brengen van je 'ik ben moeder' initiatief. Wat een goede workshops. Ook erg leuk dat je Studio Violet spulletjes verkoopt en het poezie-album van je vorige post heeft fijne herinneringen terug gebracht.Hebben kinderen tegenwoordig nog poezie-albums?

Wien zei

Hi! Je hebt me dus al gevonden! Inderdaad, de foto die je zag was dé vlecht. Ben héél blij dat het eraf is (en dat is echt uitzonderlijk voor meisje-kapper-angst). Ik woon niet op een échte boerderij, dit huis is door de boeren aan de overkant van de weg ooit gebouwd voor hun ouders. We wonen wel tussen de boerderijen en tussen weilanden en bossen. Erg fijn. Waarom ga ik eigenlijk verhuizen?! Ohja, omdat ik bijna 27 ben en nog steeds bij m'n ouders woon ;-) Ik kom vaker bij je buurten! Of eigenlijk deed ik dat al... Laat ik het anders zeggen: ik zal vaker reageren!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...