zondag, december 10, 2006

Bijna kerst


Op 7 december was het vier jaar geleden dat onze dochter Hasse levenloos ter wereld kwam. We hebben het wel over haar...als,..... Zeker wanneer Luna het gevoel heeft dat het niet handig is dat de jongens in de meerderheid zijn. Dan telt Hasse juist mee. Op deze dag gedenken we haar door de kerst-ster weer op te hangen en de kerstboom op te tuigen. Dat kwam er dit jaar nog niet van...de kerstboom. Maar vandaag wel. Alle lichtjes branden!
Ons sterretje in de nacht.

Geinspireerd door de bladen en helemaal in de stemming om het gezellig te maken in huis heb ik een paar planken ingepakt met behang wat ik nog liggen had. Touw eromheen gespannen en knijpertjes toegevoegd. De kaarten mogen komen!
Ook ons raam heeft een leuke sfeervolle toevoeging gekregen. Wij gaan op deze manier goed het nieuwe jaar in. Maar gelijk; dat duurt nog even!!!!

Heb jij ook nog leuke ideeen, dan lees ik ze graag...geef maar een reactie!

1 opmerking:

SpoedieZ zei

Hoi, dit is een oud blogje van je, maar ik ben de hele avond al flink aan het rondstruinen (ben vrij nieuw hier op blogspot.com) en kwam via werkpost hier terecht (heb dit jaar workshops gevolgd bij jullie, zodoende).
Maar goed, waarom ik op dit oude bericht reageer; ik vind je kerstkaarten-idee zo mooi!
Bedankt voor de tip, ik ga het dit jaar van je overnemen!

Groetjes Soraya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...